Samenwerken

Architectuur is geen product, maar een energiek proces

Ontwerpen en bouwen doen we samen, met gebruikers, met opdrachtgevers, met ontwerppartners. Een open proces genereert energie om te werken aan een gezamenlijk verhaal. Nieuwe technologie zorgt voor een soepel verloop. Het resultaat is geen blauwdruk, maar een informatiepalet als basis voor open innovatie.

Samen met mensen

Door maatschappelijke, economische, technologische en culturele ontwikkelingen verandert de rol van de ruimtelijk ontwerper. De architect of stedenbouwkundige staat niet langer als presentator voor een groep, maar zit aan tafel als teamgenoot van alle actoren in het ontwerp- en bouwproces.

Ontwerp als collectief proces

We definiƫren samen met opdrachtgevers, gebruikers, bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties de opgave en ontwikkelen mogelijke oplossingen. We hanteren geen dogmatisch handschrift, maar bieden een helder kader waarbinnen alle betrokkenen efficiƫnt en effectief kunnen werken.

Bouw Informatie Model

BIM-technologie stelt ons in staat om mogelijke oplossingen te vergelijken en een beslissing te objectiveren. De consequentie van een keuze is in een vroeg stadium duidelijk, waardoor de invloed op de prijs en kwaliteit nog groot is en de kosten voor eventuele aanpassingen laag.

Meer weten over deze expertise?

Tom Kuipers

Directeur bureauEAU/ Partner

+31 40 20 05 300 | +31 6 55 19 33 87E-mail