Ontmoeten

Maatschappelijke gebouwen verbinden mensen

Door ons digitale sociale leven stijgt de behoefte om elkaar vaker te zien in levenden lijve. School-, sport- en cultuurgebouwen zijn een sociale condensator in een onze samenleving of gewoon een goed excuus om samen af te spreken. Wij maken dierbare plekken waar mensen graag samenkomen en verblijven.

In de buurt

Een (brede) school is een essentiële verbinder in een wijk. De school is een geborgen plek voor kinderen en een ontmoetingsplek voor ouders. Onderwijsontwikkelingen staan niet stil. Wij ontwerpen aanpasbare leeromgevingen die veranderende ideeën kunnen faciliteren.

Sport & spel

Sport is een belangrijk bindmiddel in onze huidige samenleving, het brengt mensen letterlijk en figuurlijk bij elkaar. De emotie van het spelende kind en de bewegende ouder staat bij ons centraal. Voor kinderen en jongeren levert sport een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Een actieve leefstijl voor volwassenen houdt lichaam én geest in goede conditie.

Cultuur

Cultuur draagt bij aan sociale cohesie, het economisch vestigingsklimaat en de persoonlijke ontwikkeling van de inwoners van een stad. Wij creëren onverwachte oplossingen, zodat ‘achter de schermen’ ineens een nieuw schouwspel voor de bezoeker ontstaat. Onze cultuurgebouwen zijn culturele ervaringen.

Meer weten over deze expertise?

Rob Meurders

Creatief directeur/ Partner

+31 40 20 05 301E-mail