Actueel

Excursie met diederendirrix door Eindhoven

23 mei 2016

Op donderdagmiddag 16 juni 2016 organiseert Architectenweb in samenwerking met Reynaers en diederendirrix een excursie door Eindhoven langs een reeks van lopende en afgeronde transformatieprojecten van diederendirrix. Een mooie kans om deze projecten samen met het architectenbureau te bezoeken.

Onderdeel van de excursie is een rondleiding door Ketelhuis Ceres op de campus van de TU/e. Dit transformatieproject is in 2013 bekroond tot BNA Gebouw van het Jaar, maar is normaal gesproken gesloten voor het publiek. Andere projecten die bezocht worden zijn ’t Karregat, dat onlangs heropend is, en de voormalige huisvesting van Philips Lighting, dat getransformeerd wordt tot starterswoningen en inmiddels bijna af is. We sluiten de middag af met een walking dinner in de voormalige energiecentrale van Strijp S: Radio Royaal.

Het programma van de dag ziet er zo uit:

13:00u-13:30u – Inloop bij De Zwarte Doos op de campus van de TU/e

13:30u-14:30u – Introductie Architectenweb en Reynaers met aansluitend lezing Paul Diederen over de projecten die bezocht worden

14:30u-18:00u – Bustour door Eindhoven, met wandeling langs Potentiaal, rondleiding door Ketelhuis Ceres, rondleiding door ’t Karregat, rondleiding door Philips Lighting en wandeling door Strijp S.

18:00u-20:00u – Borrel en walking dinner in Radio Royaal op Strijp S.

Bestel kaarten via Architectenweb

Deelname is gratis