Actueel

Diederendirrix opent vestiging in Rotterdam

20 april 2016

Het bureau diederendirrix architectuur & stedenbouw opent in april 2016 een tweede vestiging in Rotterdam. Het starten van de nieuwe vestiging geeft vorm aan de groei van het bureau en is een vanzelfsprekende stap vanwege het toenemend aantal projecten in het westen van het land.

Om de aantrekkende markt en de veranderende vraag van commerciële partijen en overheden goed te bedienen, is investeren in de organisatie van belang. Diederendirrix groeit de laatste jaren sterk en heeft een solide economische basis. Dit biedt mogelijkheden om te investeren in een stabiele toekomst van het bedrijf. Diederendirrix ziet de tweede vestiging als basis voor het ontplooien van nieuwe activiteiten en het verbreden van de opdrachtenportefeuille van het bureau.

“De laatste jaren zien we ons aantal opdrachten groeien. Om deze stijgende lijn kracht bij te zetten, kiezen we juist nu voor het openen van een tweede vestiging in Rotterdam. We zien dit als uitgelezen kans om frisse energie en dynamiek toe te voegen aan ons bureau, maar ook om te verdiepen op voor ons belangrijke thema’s.”

Bert Dirrix (architect / partner)

“De metropoolregio Rotterdam-Den Haag staat de komende jaren voor uitdagende opgaven. Gezien onze ervaring in de transformatie van bestaande gebouwen en voormalige industriegebieden, onze kennis over maatschappelijk vastgoed en onze brede portefeuille in woningbouw, zien we volop kansen om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van Rotterdam en de regio.”

Paul Diederen (architect / partner)

Tomas Dirrix en Theo Hauben leiden de nieuwe vestiging in Rotterdam. Zij richten zich voornamelijk op onderzoek en ontwikkeling binnen de belangrijkste thema’s van het bureau, zoals transformatie, wonen en onderwijs. Het kantoor is gevestigd in de gerenoveerde Shelltoren aan het Hofplein, nabij het Centraal Station. U bent van harte welkom om een keer langs te komen. Bel Tomas (+31 628 747450), Theo (+31 624 546 811) of het centrale nummer om een afspraak te maken.

Lees hier het persbericht